Siivouspalvelu voi parantaa elämäsi laatua

2 minuutit Julkaistu:


Tervetuloa kodin palveluista kertovan blogini pariin. Tällä kertaa paneudun aiheeseen, joka kiinnostaa varmasti monia – nimittäin siivoamiseen. Siivous on sellainen askare, että jokainen meistä on sen kanssa jollakin tavalla ollut tekemisissä. Monille meistä se on kuitenkin välttämätön paha, ja käyttäisimme aikamme mieluummin jollakin muulla tavalla. Juuri tätä ongelmaa helpottamaan on luotu siivouspalvelu. Kotisiivous onkin monelle arjen pelastus, joka parantaa elämänlaatua huomattavasti. Lue artikkelistani lisää kotisiivouksen hyödyistä.

Puhdas koti on jokaisen oikeus

Jokaisella meistä on oikeus elää puhtaassa ympäristössä. Puhtaassa kodissa on mukavampi olla ja helpompi hengittää. Puhtaalla en toki tarkoita aina järjestyksessä olevaa ja kiiltelevää kotia, mutta sellaista, joka pyyhitään pölyistä, imuroidaan ja puhdistetaan säännöllisesti.

Jos likaa ja pölyä ei puhdisteta säännöllisesti, alkaa se pinttyä kodin pintoihin. Tämä vaikuttaa otollisesti erilaisten bakteerien ja homeen kasvustoon. Ne taas vuorostaan leijuvat huoneilmassa vaarantaen tilassa oleskelevien terveyden. Raikas sisäilma on terveyden ja jaksamisen kannalta todella tärkeää. Pelkkä toimiva ilmanvaihto ei takaa puhdasta huoneilmaa, vaan tila tulee myös siivota säännöllisin väliajoin.

Ammattilainen on tehokas ja nopea

Siivouksen ammattilaiset osaavat puhdistaa kodin tehokkaasti ja nopeasti. Mikään ei ole sen parempi tunne kuin astua pitkän työpäivän jälkeen vastapuhdistettuun kotiin. Luotettavan palveluntarjoajan löytäminen on nykypäivänä helppoa. Lähes jokaiselta paikkakunnalta löytyy kotisiivousta tarjoava yritys. Suosituksia kannattaa kysellä tutuilta. Siivousta tarjoavien palveluiden käytöstä puhutaan vielä melko vähän, sillä kulttuurissamme arvostetaan itsekseen pärjäämistä. Kuitenkin yllättävän moni on tällaisia palveluita hyödyntänyt. Rovaniemen alueella palvelua tarjoaa esimerkiksi Sovea Oy.

Sijoita elämänlaatuun ja harmoniseen perhe-elämään

Omasta mielestäni siivouksen ulkoistaminen on yksi arjen laatua eniten parantavista tekijöistä ja mielestäni jokaisen, jolla on siihen varaa, kannattaa siihen panostaa. Silloin kun siivous ulkoistetaan, voidaan unohtaa siihen liittyvät riidat ja stressi. Säännöllinen siivous vaikkapa kerran viikossa on hieno teko koko perheen hyvinvoinnin edistämiseksi. Sen lisäksi, että voit käyttää aikasi itsellesi mieluisampiin asioihin, annat myös jollekulle toiselle työpaikan. Voit siis edistää jonkun muun työllistymistä. Valitse reilu palveluntarjoaja, joka takaa työntekijöilleen hyvät olot ja asianmukaisen palkan.

Mitä siis vielä odotat? Palkkaa sinäkin kotiisi siivouspalvelu jo tänään!

• tag: • 316 sanat

minusta

Hyvinvointia ja terveyttä arkeen Mietityttääkö terveyteen liittyvät asiat ja miten voisi itse ylläpitää hyvinvointia paremmin? Tässä blogissa on tarkoitus käydä läpi miten jokainen voi pitää huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Mennään aiheisiin kuten hyvä ravinto, ravinnelisät, liikunta, venyttely, rentoutuminen, lepo ja nukkuminen. Aiheita käydään läpi yleisellä tasolla sekä mennään ihan käytännön puoleen, jotta lukijat saavat ihan arkeen soveltuvia vinkkejä omaan tekemiseen. Kaikenlaisista ruokavinkeistä venyttelyohjeisiin, nukkumisvalmisteluista virkistävään liikkumiseen. Mielenkiinnosta tutustutaan myös eri aikakausien elintapasuosituksiin, sillä vielä 100 vuotta sitten suositukset olivat hyvin erilaiset ja jos mennään vielä enemmän ajassa taakse päin, voivat neuvot kuulostaa jopa hieman huvittavilta. Mutta niin saattaa meidän nykyisetkin suositukset 500 vuoden päästä. Toivottavasti viihdyt kirjoituksien parissa!

Haku